Trädgårdsplanering 2023

Nu börjar det vara dags för Trädgårdsplanering 2023! Fröerna är kanske redan beställda och de sorter som behöver längst utvecklingstid kan redan vara sådda på fönsterbrädan.

Hos mig är det på gång, kan vi väl säga. Jag insåg i morse att jag behöver få bättre struktur på trädgården, så jag satte mig och gjorde en trädgårdskalender med sidor för sådd och utplantering, allmänna anteckningar och några sidor för att skissa upp odlingsbäddarna.

Den blev helt ok, så jag tänkte dela den med dig och andra som vill ha koll på vad som såtts när och vilka bäddar som använts till vad. Kalendern är en pdf-fil i A4-format, så du kan skriva ut så många sidor som du vill av varje sort för din trädgårdsplanering. Jag har lagt anteckningsbladen fyra och fyra så du kan skriva ut på båda sidor.

Och du: Jag kräver ingen mailadress av dig, du får den alldeles gratis.

Håll till godo, och hör gärna av dig med feedback!

Trädgårdsplanering 2023